Mannskoret Gaasehud med Kjell Elvis & Hollenderbyens dannede duer

Om arrangementet

Mannskoret Gaasehud med gjester Kjell Elvis og Hollenderbyens dannede duer

Endelig vil Mannskoret Gaasehud fra Kristiansand med orkester, og hele Norges Kjell Elvis, formidle en bit av den åndelige sangskatten som Elvis en gang spilte inn. Dette betød mye for Elvis, og vi går til denne oppgaven med ydmykhet og glede. Både Kristiansand domkirke og Spira kulturhus i Flekkefjord vil oppleve denne nye konstellasjonen, og vi vil gi deg en konsert som vi lenge har drømt om å skape. Det er Svein Olsen som har arrangert sangene og som blir dirigent på konsertene.

Kjell Elvis både ser og høres ut som «The King». Men han har også mengder av spontanitet og utstråling som fanger og begeistrer ethvert publikum. 19 år gammel begynte han å jobbe målrettet for å realisere drømmen om å «bli» Elvis. Det endelige gjennombruddet kom i 1997 med en TV-reportasje som vistes på de største TV-kanalene i Norden og i Tyskland. Kjell Elvis har opptrådt i et utall TV programmer og TV show over hele Europa.
Også i USA har Kjell stått på scenen flere ganger, og han har møtt flere av Elvis sine musikere og venner. 
I likhet med Elvis liker også Kjell Elvis svært godt å synge gospelsanger og vi i Gaasehud, 34 menn som alle en gang har vært Elvis foran speilet, gleder oss til å holde disse konsertene med Kjell Elvis og det eminente orkesteret.

Mannskoret Gaasehud med sin dirigent Ivar Kirkhus ble stiftet etter en Rolling Stones konsert i 1996. Koret har 34 syngende medlemmer og har siden oppstart sunget i kirker, på puber, på idrettsarenaer, i festlige lag og der det til enhver tid kan være fint med firstemt mannskorsang. Koret har sunget med mange velrenommerte artister og nå skal vi få dele scene med Kjell Elvis. Dette er noe koret virkelig ser fram til.

Orkesteret består av:
Torbjørn Alfsen: gitar
Christian Seneger: Trommer
Kjetil Høyer Jonassen: Tangenter
Tor Einar "Wallen" Mjåland: Bass